Clubrace 1 Strijen 07.04.2024

Hoi!

Daar ben ik weer!
Op 7 april was dan eindelijk de eerste clubrace in Strijen. Dit is de baan waar ik het meeste train aangezien deze het dichts bij huis is (op slechts 40 minuten rijden :). Het weer was heerlijk en ik had dan ook heel veel zin en hoge verwachtingen! Na de trainingen op zaterdag, die heel goed verliepen gingen we op zondag vol goede moed van start.
In de kwalificatie ging het als een speer en reed ik de 3e tijd......op slechts 0,036 seconde van de nummer 1! Dit betekent dat in de 3 volgende races nog alles mogelijk is.
Zoals gezegd startte ik de eerste race als derde en direct bij de start lukte het me om bij de eerste bocht de nummer 2 in te halen en deze plek gaf ik niet meer op tot einde race, P2 gefinished! In race 2 van de dag liet ik me ook in de eerste boch verassen door de nummer 3 en werd ik op dezelfde manier ingehaald als dat ik in race 1 deed (kan de beste dus overkomen :) Deze keer lukt het me niet om nr 2 weer terug in te halen en finishte is dus als 3e. Ik mocht de 3e als 2e beginnen. In de eerste ronde verloor ik 2 plekken, maar gelukkig lukte het me terug te vechten en eindigde ik deze race ook als 2e....met als eindresultaat.....P2 over de gehele dag. Super tevreden met dit resultaat en met een toffe beker op zak weer naar huis. Volgende week de eerste GK4 race in Mariembourg........zin in!