Clubrace Venray 02.06.24

Na de fantastiche race vorige week in Genk, deze week weer op weg naar Venray (deze keer hopelijk zonder boete ;). Tijdens de kwalificatie kwam ik tot P2. we waren met oude banden de baan op gegaan en mochten deze na de kwalificatie natuurlijk niet meer veranderen, dus moesten alle races op deze oude banden rijden....stomme fout, maar ook die gebeuren wel eens en we zien wel waar het schip strand.
Door een klein ongelukje in de eerste bocht van de eerste race verloor ik zo'n 5 plekken. Gelukkig kon ik me nog wel terugvechten tot plek 2. De 2e race startte ik dus als 2e, maar wist in de 1ste bocht al de 1e positie te pakken en deze liet ik meer van me afpakken, finish P1. Op naar de derde, allesbeslissende race. Ook deze moest ik starten vanaf P2, had al snel P1 te pakken en hield dit vast. Echter, na afloop kreeg ik een tijdstraf van 5 seconde voor een valse start. Hierdoor eindigde ik die dag alsnog op P2, maar voor deze ene keer vond ik dit niet zo heel erg aangezien mijn Vlaamse vriend Liano Verreydt hierdoor 1ste werd en zo zijn eerste beker in lange tijd binnen sleepte. Als ik het dan toch aan iemand anders moet gunnen, dan maar aan hem :)

De komende weken zijn er even geen races en zullen we ons voornamelijk bezig houden met trainen. Maar, 30 juni is het zover, dan is de 3de clubrace van Strijen...ik kan nu al niet wachten!
Tot dan!